seme trava i zalivanje travnjaka
Bivoljska 5Ž, Kruševac
Pon-Sub: 07:00 - 17:00
07 мар 2024
Izgradnja sportskih

Izgradnja sportskih terena

Na ovako složenim projektima naša kompanija okuplja tim vrhunskih stručnjaka iz raznih oblasti, a sve sa ciljem stvaranja modernog travnatog terena:

-odlično dreniranog,
-pravilnog granulometrijskog i hemijskog sastava nosećeg sloja,
-posebno odabranom travnatom podlogom,
-efikasnim zalivnim sistemom, senzorima za vlagu, temperaturu i salinitet zemljišta.

U prilici smo, zajedno sa partnerima, da ponudimo i sistem grejanja terena kao i terene sa veštačkom travom i sve tipove hibridnih travnjaka.

Osim toga nudimo kompletnu izgradnju fudbalskih stadiona sa prirodnom ili veštačkom travom, atletskom stazom, tribinama i sportskom infrastrukturom unutar stadiona.

18 окт 2020
programator

HUNTER X2 – programator

Nov programator nastao na poznatom modelu X-core sa 4, 6, 8 i 14 zona rada. Novo je da, pored klasičnog načina korišćenja, sada uz WAND dodatak može biti i WiFi povezivi programator, što mu omogućuje korišćenje Hydrawise platforme pametnog upravljanja sistemom zalivanja gde god se nalazite uz internet konekciju.

Preko svojih mobilnih telefona ili tableta možete, u svakom trenutku, pratiti i podešavati X2 programator. Sam programator uz unošenje podataka o temperaturi, vlazi vazduha, evapotranspiraciji sam koriguje vreme zalivanja. Time se ostvaruju ogromne uštede bez nepotrebnog vlaženja travnjaka.

01 окт 2020
u Kragujevcu

Radovi u Kragujevcu i u Novom Sadu

Super Green Plus trenutno realizuje dva značajna velika projekta. Lokacije su u Kragujevcu i u Novom Sadu.

U Kragujevcu realizujemo projekat ozelenjavanja i ugradnje sistema zalivanja na objektu Regionalni Data Centar. Evo kako to izgleda sada i kako treba da izgleda kada bude završeno:

Istovremeno je u toku rad na rekonstrukciji sistema za zalivanje u Bulevaru Evrope, u Novom Sadu:

23 сеп 2020
travnjaka

Navodnjavanje travnjaka je vrlo važno

Nema zdravog, kvalitetnog i dugotrajnog travnjaka bez automatskog zalivnog sistema. Jedino tako je moguća ravnomerna distribucija vode čime se smanjuju gubici vode. Nije dovoljno samo postaviti prskalice i reći „imamo zalivni sistem“.

Našim savremnim pristupom od projektovanja preko pravog odabira tipa prskalica garantujemo maksimalnu uštedu vode, a samim tim čuvamo zdrav i kompaktan travnjak.

Koristimo opremu velikog broja proizvođača koji imaju najbolja rešenja u ovoj oblasti. Pogledajte detaljnije sadržaj stranica na ovom sajtu ili nam se javite sa pitanjima.

22 сеп 2020
ukrasnim travama

Sa ukrasnim travama: samo ispravno odabrana smeša daje dobar travnjak

Za razliku od ostalih konkurenata, mi negujemo naš poseban pristup u radu sa parkovskim – ukrasnim travama. Biramo najkvalitetnije sorte trava iz čitavog sveta. Testiramo ih na našem oglednom polju i radimo uvoz onih koje daju najbolje rezultate u našim agro – ekološkim uslovima. Od takvog brižljivo odabranog materijala sami po svojim recepturama proizvodimo smeše parkovskih – ukrasnih trava za sve tipove travnjaka.

Za profesionalce koji kao firme pružaju usluge ozelenjavanja, pripremamo posebne formulacije smeša za nekoliko različitih zahteva – osunčani tereni, travnjaci u senci, univerzalna kombinovana rešenja, za površine koje se retko i slabo održavaju, za voćnjake i vinograde…

Pored smeša parkovskih / ukrasnih trava koje radimo prema našim formulacijama od najpoznatijih svetskih semenskih kompanija DLF iz Danske, Feldsaaten Freudenberger iz Nemačke, u ponudi imamo i gotove smeše u pakovanjima od 15 kg još jednog renomiranog proizvođača Barenbrug iz Holandije. Neke sorte dobijamo iz SAD, jer naše tržište traži trave tamno zelene boje, a u toj genetici prednjače američke kompanije.

20 сеп 2020
Super Green Plus

Super Green Plus: Uživanje u rezultatu dolazi na kraju

Super Green Plus je usko specijalizovana firma za rad sa ukrasnim travnim smešama vrhunskog kvaliteta za sve tipove travnjaka. Pružamo kompletne usluge ozelenjavanja, radimo i sisteme zalivanja / navodnjavanja od projektovanja, isporuke i ugradnje opreme, pa do njihovog održavanja.

Kao dopunsku aktivnost imamo izradu i opremanje mini golf terena sa gotovim stazama, kao i posebno projektovane terene koji su uklapaju u prostor namenjen njihovoj izgradnji.

Šta god da Super Green Plus radi za svoje klijente na kraju zajedno uživamo u rezultatima rada.