seme trava i zalivanje travnjaka
Bivoljska 5Ž, Kruševac
Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Na osnovu ogromnog znanja i iskustva našeg stručnog tima sami pravimo smeše trava za sve tipove travnjaka po sopstvenim formulacijama. Zato su naši proizvodi pravo rešenje i imaju oznaku VRHUNSKI KVALITET.

Za razliku od ostalih konkurenata, mi negujemo naš poseban pristup u radu sa parkovskim – ukrasnim travama. Biramo najkvalitetnije sorte trava iz čitavog sveta. Testiramo ih na našem oglednom polju i radimo uvoz onih koje daju najbolje rezultate u našim agro – ekološkim uslovima. Od takvog brižljivo odabranog materijala sami po svojim recepturama proizvodimo smeše parkovskih – ukrasnih trava za sve tipove travnjaka.

Radimo komercijalna pakovanja od 0,5 kg, 0,7 kg, 1kg i 2 kg tipski pripremljena za hobiste, odnosno vlasnike vrtova i dvorišta koji sami formiraju svoje travnjake.

Za profesionalce koji kao firme pružaju usluge ozelenjavanja, pripremamo posebne formulacije smeša za nekoliko različitih zahteva – osunčani tereni, travnjaci u senci, univerzalna kombinovana rešenja, za površine koje se retko i slabo održavaju, za voćnjake i vinograde…

Pored smeša parkovskih / ukrasnih trava koje radimo prema našim formulacijama od najpoznatijih svetskih semenskih kompanija DLF iz Danske, Feldsaaten Freudenberger iz Nemačke, u ponudi imamo i gotove smeše u pakovanjima od 15 kg još jednog renomiranog proizvođača Barenbrug iz Holandije. Neke sorte dobijamo iz SAD, jer naše tržište traži trave tamno zelene boje, a u toj genetici prednjače američke kompanije.