seme trava i zalivanje travnjaka
Bivoljska 5Ž, Kruševac
Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Ovakav tip objekata sve više traži uslugu postavljanja sistema zalivanja / navodnjavanja, jer tu pejzažna arhitektura dolazi posebno do izražaja.

TRAVNJAK SA LEPOM TRAVOM MNOGO ZNAČI

Predivni travnjaci, mnoštvo skupocenih sadnica drveća, zeleni krovovi... ne mogu se pravilno održavati bez sistema zalivanja / navodnjavanja. U našoj ponudi uvek imamo najnovije i najefikasnije sisteme i uređaje.

KONTROLA SISTEMA PREKO MOBILNIH APARATA

Od posebnog značaja je i praćenje rada samog sistema preko mobilnih aparata. To u velikoj meri olakšava čitav posao oko održavanja.

img_divider

Ključne prednosti naših usluga

Zalivanje travnjaka ključno je za očuvanje njegove bujnosti i lepote. Naši stručnjaci pažljivo dizajniraju vaš sistem prskalica kako bi osigurali maksimalno pokrivanje travnjaka. Bez obzira da li tražite potpuno novi sistem za navodnjavanje i održavanje vašeg travnatog terena ili samo dorađujemo postojeći.

  Pokažite se i kroz kvalitet travnjaka
  Uvećajte vrednost
  Hotelski kompleks je lepši sa lepim travnjakom
  Sertifikovani repromaterijali
  Najnovija tehnološka rešenja

Dugogodišnje iskustvo, visoka stručna osposobljenost, stalno usavršavanje, saradnja sa najboljima u ovoj oblasti... Sve to nas kvalifikuje da započnemo saradnju i sa vama.
Do sada nismo naišli na problem ili zadatak koji nismo uspeli da rešimo na zadovoljstvo klijenta. Naša rešenja su trajna i kvalitetna. Zato smo u vrhu!
Naš stručni tim je ovom poslu posvetio decenije. I to u svim fazama projektovanja i realizacije. Mi smo uvek fokusirani na klijenta i njegove zahteve. Zato smo najbolji!
Zanima vas ova usluga? Zakažite sastanak