seme trava i zalivanje travnjaka
Bivoljska 5Ž, Kruševac
Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Nudimo kompletnu uslugu od projektovanja do izgradnje mini golf terena. U ponudi su gotove staze u saradnji sa našim ino-partnerom, kao i staze koje posebno dizajniramo da se uklopimo u površinu koju nam za rad daje investitor.

U saradnji sa ino-partenerom radimo gotove staze koje se lako postavljaju na bilo koju podlogu po zahtevu investitora.

Izbor staza, i njihov broj na terenu je zaista velik. Uz sve to nudimo i veliki broj dodataka za lepši i moderniji izgled terena.

Za svaku posebnu površinu ili plac možemo prilagoditi mini golf staze koje se rade na betonskoj podlozi sa veštačkom travom kao površinom za igranje. Tu do izražaja, pored samog terena, dolazi i posebno dizajnirano zelenilo, koje upotpunjuje čitav doživljaj.

img_divider

Ključne prednosti naših usluga

Zalivanje travnjaka ključno je za očuvanje njegove bujnosti i lepote. Naši stručnjaci pažljivo dizajniraju vaš sistem prskalica kako bi osigurali maksimalno pokrivanje travnjaka. Bez obzira da li tražite potpuno novi sistem za navodnjavanje i održavanje vašeg travnatog terena ili samo dorađujemo postojeći.

  Pokažite se i kroz kvalitet terena
  Uvećajte vrednost
  Sportski kompleks je lepši sa lepim terenom
  Sertifikovani repromaterijali
  Najnovija tehnološka rešenja

Dugogodišnje iskustvo, visoka stručna osposobljenost, stalno usavršavanje, saradnja sa najboljima u ovoj oblasti... Sve to nas kvalifikuje da započenmo saradnju i sa vama.
Do sada nismo naišli na problem ili zadatak koji nismo uspeli da rešimo na zadovoljstvo klijenta. Naša rešenja su trajna i kvalitetna. Zato smo u vrhu!
Naš stručni tim je ovom poslu posvetio decenije. I to u svim fazama projektovanja i realizacije. Mi smo uvek fokusirani na klijenta i njegove zahteve. Zato smo najbolji!
Zanimaju vas naše usluge? Zakažite sastanak sa našim timom