seme trava i zalivanje travnjaka
Bivoljska 5Ž, Kruševac
Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Nov segment poslovanja  u našoj ponudi je postavljanje zelenih krovova. To je značajan dodatak našim poslovnim aktivnostima koje su potpuno okrenute zelenilu sa svim dobrobitima koje ono donosi.

Mnogo je razloga za postavljanje zelenih krovova posebno u urbanim - gradskim sredinama. Kroz krovno zelenilo vraća se povezanost ljudi u gradovima sa parkovima i zelenim površinama koje se koriste u rekreativno - zdravstvene svrhe.

Ubrzana gradnja  visokih objekata stvara otužnu sliku gomile betona pri čemu zelenilo na krovovima daje jednu novu estetsku dimenziju, ali povećava i vrednost samim objektima.

Bolja izolacija krova, prikupljanje viška vode od atmosferskih padavina, poboljšanje kvaliteta vazduha, stvaranje prirodnog staništa divljih ptica, mogućnost poljoprivredne proizvodnje, užitak u zelenilu i smanjenje stresa gradske populacije su samo neki od razloga zašto se sve više pažnje posvećuje krovnom zelenilu.

img_divider

Ključne prednosti naših usluga

Zalivanje travnjaka ključno je za očuvanje njegove bujnosti i lepote. Naši stručnjaci pažljivo dizajniraju vaš sistem prskalica kako bi osigurali maksimalno pokrivanje travnjaka. Bez obzira da li tražite potpuno novi sistem za navodnjavanje i održavanje vašeg travnatog terena ili samo dorađujemo postojeći.

  Pokažite se i kroz kvalitet terena
  Uvećajte vrednost
  Sportski kompleks je lepši sa lepim terenom
  Sertifikovani repromaterijali
  Najnovija tehnološka rešenja

Dugogodišnje iskustvo, visoka stručna osposobljenost, stalno usavršavanje, saradnja sa najboljima u ovoj oblasti... Sve to nas kvalifikuje da započnemo saradnju i sa vama.
Do sada nismo naišli na problem ili zadatak koji nismo uspeli da rešimo na zadovoljstvo klijenta. Naša rešenja su trajna i kvalitetna. Zato smo u vrhu!
Naš stručni tim je ovom poslu posvetio decenije. I to u svim fazama projektovanja i realizacije. Mi smo uvek fokusirani na klijenta i njegove zahteve. Zato smo najbolji!
Zanimaju vas naše usluge? Zakažite sastanak sa našim timom