seme trava i zalivanje travnjaka
Bivoljska 5Ž, Kruševac
Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Mi smo majstori za travnjake

Naš osnovni zadatak je da klijentima pružimo vrhunski kvalitet proizvoda i usluga.

To radimo kroz distribuciju različitih tipova smeša  ukrasnih – parkovskih  trava za sve tipove travnjaka, u parkovima, kućnim vrtovima i dvorištima, na sportskim terenima, golf terenima , javnim površinama kao i na velikim poslovnim, trgovinskim i hotelskim kompleksima.

Nudimo i kompletnu uslugu projektovanja, isporuku opreme, ugradnju i održavanje zalivnih sistema – sistema navodnjavanja. Za naše klijente radimo i optimizaciju sistema zalivanja koji su već u funkciji preko najnovijih rešenja i dostignuća u toj oblasti.

Zalivanje radimo u dvorištima, kućnim vrtovima, javnim površinama, velikim sportsko-poslovnim-trgovinskim i hotelskim kompleksima, na fudbalskim, teniskim i golf terenima kao i u voćnjacima.

Veoma smo aktivni na projektovanju, prodaji i samoj izgradnji mini golf terena. Pored gotovih staza iz saradnje sa ino-partnerima radimo i posebno projektovane unikatne terene na betonskoj podlozi sa različitim tipovima prepreka a sve u dogovoru sa investitorima.

Svaka od naših poslovnih aktivnosti pruža nam priliku da sa našim kupcima gradimo kvalitetan profesionalan odnos kroz vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga. Veliko iskustvo našeg stručnog tima i rad na velikom  broju  prethodnih projekta pruža našim klijentima ogromno poverenje da ćemo sve svoje obaveze ispuniti i uraditi profesionalno, u najkraćem roku, uz pružanje pune tehničke podrške tokom eksploatacije i održavanja.

Javite nam se